14 de febrer 2014

I justament on som menys ... MÉS ENS FOTEN!!

Per cert, no oblidem que Catalunya és l'única comunitat autònoma que ha robat una paga extra als funcionaris durant els 2012, 2013 i el 2014. 


Tampoc oblidem que des del 2012, el personal interí té una reducció de jornada i de sou del 15% que no sabem quan acabarà per als supervivents de la futura escabetxina dels concursos.
Tampoc podrem oblidar que al maig del 2010, es va rebaixar el sou un 5% a tot el personal del sector públic.
I com no, amb aquest fred recordem la congelació salarial, a banda de les retallades, des del  2010 ni mig cèntim d'apujada.
I com a miscel·lània espoliadora, recordem que s'ha suprimit el complement de productivitat, també s'ha abolit el Fons d'Acció Social, i han fet desaparèixer els tiquets menjador, també s'ha esfumat el Pla de Pensions, s'han cruspit 6 dies d'assumptes propis (dies guanyats a canvi de renunciar a millores salaris no pas regalats), s'han petat els dies per antiguitat (els d'assumptes propis i els de vacances) i com qui no vol, han liquidat el complement per Incapacitat Temporal, ara si ens posem malalts, ja no mengem i tot això amb el beneplàcit de l'opinió pública i de tots els partits del parlament.
Quedem a l'espera de poder escoltar alguna veu d'indignació del que s'està fent als treballadors de la funció pública.
I a sobre, aquí, ni tant sols som tants!! 



 

































I atenció que la colla de lladres més grossa, la tenim a dins a casa!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada