18 de març 2014

NO QUEDARÀ RES!!!

#noquedaràres















La venda d’immobles de la Generalitat de Catalunya al millor postor suposa una nova privatització de l’espai públic i deixa l’administració catalana òrfena de seus corporatives emblemàtiques que eren garantia de manteniment del patrimoni històric i arquitectònic de la ciutat de Barcelona, ciutat que també “està en venda” per atraure com sigui turistes a comprar.

Enrere queda el gran esforç econòmic al voltant de l’any 2000 per deixar les oficines de lloguer i anar a edificis de propietat. Avui, aquestes propietats, ben arregladetes i pagades per tots, es vénen, fins i tot en grans lots i a preus que moltes vegades són inferiors al cost de compra. No podem sinó malpensar i ja ens podem imaginar quina mena d’inversors poden comprar aquests béns i esperar a veure si hi ha algun amiguet o cunyat entre ells.

Ah, i no ens oblidem dels ciutadans, pobrets d’ells si s’han d’adreçar presencialment a l’administració, perquè ells i els funcionaris, amb una rebaixa pel cap baix del 30% del sou, seran enviats sense contemplacions cap a l’extraradi, apa, a fondre T-10 per arribar a destí.


VENDA ACTIUS GENERALITAT DE CATALUNYA (dossier gencat-cat)


Venda d'immobles, situats a Barcelona, propietat de la Generalitat de Catalunya (gencat.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada