30 d’abril 2014

I aquí no ens fem els suecs!!


Hem llegit a la premsa que l’Ajuntament de Göteborg farà la prova de fer treballar als seus funcionaris 6 hores al dia per tal de comprovar si la nova jornada laboral és “beneficiosa per a la productivitat, la felicitat i fins i tot, per a la salut dels treballadors”
  • Suècia posa a prova la reducció de la jornada laboral dels funcionaris

     

    Aquí també fem les coses així!  

    La nostra administració, benvolguda Generalitat de Catalunya, enlloc de plantejar mesures similars, diu oferir una proposta de conciliació de la vida familiar i laboral mitjançant la flexibilitat horària fora de les hores de permanència obligada. Tanmateix si hi ha “necessitats del servei” i “a proposta del superior jeràrquic” podem tots acabar en una situació d’haver de treballar tardes, sortir més enllà de les 19h, etc.

    Despropòsits, tants com vulguis, com haver de recuperar la festivitat de Reis també ajuden, i molt, a conciliar. I a més a més ens ho comuniquen el dijous sant, perquè ja què s’ha de fotre, com més es foti millor, gran ideari dels comandaments de Funció Pública.

    I és clar, no podem pas oblidar el robatori de la paga extra, aquest ha de ser ben bé un robatori, any rere any i sense res a canvi, perquè el sant Govern nostre així ho decideix. Això sí, tot i que Madrid no ho fa, aquí si la cosa és restrictiva s’aplica i una mica més; per tal que els funcionaris catalans siguin els més desventurats i enllardats d’Espanya, no podem ser menys.

    Ja ens agradaria ser suecs per racionalitzar de veritat els horaris, tenir “superiors jeràrquics” eficaços i poder fer un horari europeu tant a la feina com a casa. I des pas, ja que hi som, poder treballar amb una mica més de dignitat que ara mateix. Grans caps pensants, tocats de l'ala i que no entenen res de res, putejar al personal no és ni eficient ni eficaç. 

    Així anem, però ...pot ser d’això es tracta i som els funcionaris que no hem acabat d’entendre de què va la cosa i quina és l'estratègia real d'aquest govern dels millors. Delirant!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada