16 de setembre 2014

AVE President, els retallats us saluden!

I la retallada del 15% als interins QUÈ??? Encara que ens feu invisibles, existim, som unes 6.000 persones, amb xifres la retallada nostra suposa uns 45 milions d'€/any, individualment no cal que us ho expliquem, no ho entendríeu pas.

Resulta que el govern decideix tornar-nos allò que hem treballat i meritat, i que fa tres anys que ens roben religiosament, i sembla que sigui un acte de bona voluntat per llàstima, i potser algú esperarà que els hi donem les gracies.

A per acabar de rematar la pixadeta, el president en el seu discurs ens deixa una perleta, d’aquelles que tan agraden als polítics i que no vol dir res de clar: Pel que fa als interins, ha afirmat que "s'està perfilant com restablir-los les condicions horàries i salarials". Ens tenen marginats, denigrats i retallats i ells PERFILEN com restablir els que ens pertany, pot ser que sigui ara, l’any vinent o passats tres-cents anys.

Doncs, res, seguirem amb les calces/calçotets abaixats, fins que a algú del govern/oposició li faci una mica de vergonya i decideixi que ja n’hi ha prou amb aquest espoli, o no ...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada